Sparringpartner Marketing

Middels social media is de hele wereld voor iedereen bereikbaar geworden. De juiste online en offline positionering is steeds belangrijker om je van de rest van de wereld te onderscheiden. Ben je op zoek naar een sparringpartner die jou structureel kan bijpraten over nieuwe mogelijkheden en kansen op het vlak van marketing? Laten we dan eens kennismaken.

Lanceert jouw kantoor lukraak marketing longshots of sponsoren ze een diversiteit initiatieven? Je bent niet de enige. Nieuwe media, mondige klanten en volledige transparantie via de online kanalen hebben gezorgd voor een ander speelveld. Focus in uitingen en communicatie is steeds meer van belang. En het belangrijkste is: Wat wil ik dat mijn marketing inspanningen mij opleveren. Wat is het doel van bijvoorbeeld het schrijven van een blog?

Tijdens de sparringsessies bespreken we samen jullie marketingstrategie en dragen wij tips en tricks aan om deze strategie succesvoller te maken. Hoe kun je succesvol omgaan met moderne marketing en hoe zorg je ervoor dat jouw inspanningen ook tastbaar resultaat opleveren.

Na de sessies heb je weer voldoende ideeën om aan de slag te gaan. Je hebt nieuwe inspiratie en energie om jouw marketinginspanningen beter af te stemmen op jouw ideale klant en de veranderende omstandigheden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Resultaten

  • Inzicht in marketingmiddelen
  • Focus op marketing
  • Nieuwste ontwikkelingen
  • Haalbaar resultaat
  • Draagvlak medewerkers