Sales coaching

Waar het in het verleden voldoende was om inhoudelijk sterk te zijn vraagt het tegenwoordig meer van je om succesvol te zijn. De klant vraagt om een meer proactieve houding en vooruitziend advies. Wil je dat jij of je collega’s meer klantgericht gaan werken? Laten we dan eens persoonlijk kennismaken.

Niets is zo eenvoudig als je achter de inhoud te verschuilen. Maar in een markt waar de concurrenten niet stilzitten is het zaak om zelf actief richting je klant te acteren. Veel professionals vergeten om hun klant gevraagd en ongevraagd te informeren over zaken die ze aangaan. Zaken die hun organisatie verder kan helpen of risico’s kan beperken. Maar doen jouw medewerkers dit?

Tijdens de coaching sessies gaan we samen kijken hoe we een beter contact met jullie klant kunnen krijgen en geven we voorbeelden over hoe je eenvoudig frequenter contact kunt hebben en de klant het gevoel geeft daadwerkelijk naast ze te staan.

Na de sessies ben je in staat om je klant natuurlijker aan je te binden en uiteindelijk meer adviesopdrachten en omzet uit je klant te halen. Deze trajecten zijn ideaal indien je een eigen klant portefeuille op moet bouwen of als je een klantenbestand inhoudelijk wilt uitbouwen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Resultaten

  • Meer klantbinding
  • Persoonlijker contact
  • Laagdrempelige benadering
  • Partner ipv leverancier
  • Opbouw persoonlijke klantenkring