Waarom Blue River

Blue River is gespecialiseerd in business development en marketing voor de accountancy en advocatuur. Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander wat de knelpunten en uitdagingen zijn binnen deze twee branches. Het vinden van de juiste klanten die bij je kantoor passen alsmede het uitbouwen van je kantoor is voor veel kantoren een spagaat als er ook nog een reguliere praktijk gedraaid moet worden. Ik help je daarbij!

Blue River

Doordat ik mij maar op 2 branches volledig focus weet ik als geen ander wat er speelt in deze markt. Gebrek aan marketing en business development kennis, automatisering, mondige klanten, online beschikbaarheid van content en de noodzaak om onderscheidend te zijn. Slechts enkele van de onderwerpen die dagelijks spelen. Samen met mijn netwerk van specialisten sta ik klaar om samen richting de toekomst te gaan.

Mijn belofte

Dagelijks maak ik mijn belofte waar bij mijn klanten. De belofte van pragmatische oplossingen die gericht zijn op het behalen van resultaat. Dit klinkt eenvoudig maar hiermee onderscheidt Blue River zich van generalistische en traditionele adviesbureaus. Met mijn aanpak kun je direct aan de slag met een strategie die door iedereen binnen de organisatie gedragen wordt. Alleen op deze manier kun je aantonen wat jullie bijzonder maakt.

Het netwerk van specialisten

Ik geloof in maximale flexibiliteit en de juiste expertise op het juiste moment. Daarom werk ik op verschillende onderdelen samen met specialisten. Deze specialisten worden ingezet als ik de expertise niet in huis heb, maar deze wel cruciaal is voor jullie kantoor. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van inrichting online leadgeneratie, schrijven van SEO-teksten, vitaliteit en nog veel meer. Alles met maar een doel. Het behalen van het beste resultaat.

Partners van Blue River

Contact

    barthuijs_2