Online zichtbaarheid

Je kunt er niet meer omheen als kantoor. Het zichtbaar zijn op de verschillende online kanalen. Maar waar moet je nu op aanwezig zijn en hoe ga je hiermee om? Wij kunnen je het gehele speelveld haarscherp schetsen en aangeven waar er kansen liggen om ook online succesvol te zijn.

Worstelt jouw organisatie ook met het goed onderhouden van alle online kanalen? Join the club. Bijna iedere concullega is zoekende naar hoe deze kanalen succesvol in te zetten met een minimale inspanning. Door steeds meer kanalen als TikTok, Snapchat, Instagram en de bekende als Facebook, Linkedin en Twitter is het er niet eenvoudiger op geworden. Maar met de juiste keuze en inzet van social media is voor jullie wel degelijk het verschil te maken.

Tijdens de online marketingsessie kijken we samen waar jullie kracht ligt en waar het kantoor voor staat. Op basis van deze informatie bepalen we welke kanalen het best bruikbaar zijn om online succesvol zichtbaar te zijn. We laten de verschillen tussen de social media kanalen zien en wat het verschil in resultaat is dat je kunt behalen.

Na afloop van de sessie heb je een helder beeld van de verschillen tussen de kanalen en is er een keuze gemaakt waar je wel energie in moet stoppen en waar niet. Ook heb je een overzicht in wat de inspanning is die je moet verrichten om resultaat te behalen en middels welke content.

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact met ons op!

Resultaten

  • Focus op juiste kanalen
  • Heldere content strategie
  • Eenvoudig uitvoerbaar
  • Zichtbaarheid met een doel
  • Meetbare inspanningen