Marketingplan

Om jouw ideale klant goed te kunnen bereiken dien je een heldere marketingbenadering te hebben. Met een juist marketingplan schiet je niet met hagel en zorg je voor een optimale inzet van tijd, energie en geld met een maximaal resultaat. Ben jij op zoek naar een passend en succesvol marketingplan? Wanneer spreken we af?

Waarschijnlijk heb je het idee dat jouw kantoor veel doet aan marketing en je twijfelt of al deze inspanningen wel resultaat opleveren. Je bent niet de enige. Veel concurrenten vinden het ook moeilijk om hun inspanningen rendabel te maken. Door marketing planmatig en doelgericht aan te pakken liggen er veel kansen voor het oprapen.

Samen kijken we naar jullie huidige inspanningen en de doelstelling die je hebt met marketing. Aan de hand van interne, externe en financiële mogelijkheden stellen we een plan op dat voor jullie kantoor het beste werkt.

Als het marketingplan is afgerond beschik je over een roadmap en content strategie waarmee je jouw ideale klant het beste kunt bereiken. En zorg je voor draagvlak binnen de organisatie bij de verschillende onderdelen.

Wil je ook een succesvol marketingplan. Neem dan contact met ons op.

Resultaten

  • Heldere focus
  • Pragmatisch uitvoerbaar
  • Breed gedragen
  • Toegespitst op jouw ideale klant
  • Onderscheidend