Advocatuur

De wereld verandert snel, zo ook de advocatuur. Grote kantoren domineren het landschap en niche kantoren treden steeds meer naar voren om hun specialistische plek te claimen. Hoe kun je jouw kantoor goed positioneren om niet het onderspit te delven in deze veranderende markt. Hoe kun je er voor zorgen dat jouw kantoor zichtbaar is en jouw mensen in hun kracht staan? Wil je antwoord op deze en andere vragen? Laten we dan kennismaken.

Worstelt jouw kantoor ook met de vraag over hoe uniek de propositie is? Over hoe ze hun mensen in hun kracht kunnen zetten? Of hoe ze meer uit klanten en prospects kunnen halen? Je bent niet de enige. Door de nieuwe media, mondige klanten en transparantie in de markt dien je steeds duidelijker je gezicht naar buiten te bepalen. Het is vaak een gebied dat heel onwennig is, maar is ook een gebied dat heel veel kansen biedt.

Samen met jou bepalen we wat jouw kantoor en jouw mensen uniek maakt. Waar ben je sterk in en wat is nu eigenlijk jouw ideale klant. Hoe gaan jouw mensen om met de veranderende situatie en wat is hun nieuwe rol hierin. Of het nu gaat om de business development, marketing of coaching. Wij halen samen met jullie het maximale er uit.

Tijdens onze samenwerking zul je snel zien dat we jullie positionering richting de markt scherp stellen. Of dat je inzicht krijgt in wie jouw ideale klant is waar je de meeste toegevoegde waarde kan leveren. Of worden jouw mensen in hun kracht gezet om zelfstandig een duurzame klantrelatie op te bouwen.

Wil je meer informatie over onze toegevoegde waarde, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

Highlights

  • Mondigere klant
  • Online veel informatie beschikbaar
  • Onderscheiden van belang
  • Online zichtbaarheid cruciaal
  • Cross-selling noodzakelijk