WAT DOEN WIJ

Blue River begeleidt ondernemende accountants en advocaten in hun business development en marketingstrategie. Veel kantoren vinden het lastig om zich naast hun reguliere werk ook nog te moeten focussen op marketing en groei. Wil jij een specialist naast je hebben om hier gericht aan te werken? Wil jij je onderscheiden van de rest? Laten we dan afspreken.

development-01

Wil je groeien in klanten, opdrachten en bijbehorende omzet?

lamp-01
Marketing

Wil je een heldere positionering en meer leads?

gesprek-01
Employer branding

Wil je een aantrekkelijke werkgever zijn voor werkzoekenden?

Advocatuur

De markt binnen de advocatuur is hard in beweging. Je ziet een verschuiving naar grote kantoren die de markt domineren en niche kantoren die ontstaan om als specialisten een rechtsgebied te claimen. Hoe kun jij in dit geweld overeind blijven? Hoe zorg jij ervoor dat je gestructureerd aan je marketing en business development blijft werken? Zonder dat dit ten koste gaat van je reguliere werk. Blue River helpt je om jouw kantoor beter op de kaart te zetten.

Accountancy

Waar in het verleden het model binnen de accountancy gericht was op de auditpraktijk is de noodzaak van het opbouwen van een duurzame adviespraktijk van steeds groter belang. Aanpalende dienstverlening als HR en juridisch advies worden steeds vaker omarmt om meer klantbinding en spreiding te krijgen. Maar hoe zet je dit goed op en hoe krijg je jouw mensen mee in dit traject? Blue River helpt je bij het lanceren van de juiste marketing en business development strategie.

Over Blue River

Blue River is in 2018 opgericht door mij, Bart Huijs. Mijn hele werkzame leven ben ik al actief in de zakelijk dienstverlening. Ik haal energie uit het ontwikkelen, positioneren en implementeren van nieuwe (dienstverlenings-)concepten. Mijn ruime ervaring en kennis van de accountancy en advocatuur zet ik in om kantoren verder te helpen op het vlak van business development en marketing.

Het idee om een gespecialiseerd advieskantoor te beginnen is ontstaan vanuit behoefte van vooral de kleine en middelgrootte kantoren om gestructureerd aan hun positionering en groei te werken, zonder dat ze hier al iemand direct voor aan willen nemen. Blue River helpt bij het creëren van een betere zichtbaarheid, meer groei en meer omzet. En jij maakt hierin het verschil!

Een greep uit onze relaties

Een greep uit onze relaties

Contact

    barthuijs_2